Yli 40 vuotta toimintaa

Kontiolahden Eläkkeensaajat ry on perustettu 27.04.1975 Kontiolahdella Palotalolla pidetyssä perustavassa kokouksessa, mukana 14 henkilöä. Johtokuntaan valittiin varsinaisiksi jäseniksi kuusi henkilöä ja varalle viisi henkilöä.Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Korhonen.

Järjestäytymiskokouksessa valittiin yhdistykseen seuraavat toimihenkilöt: varapuheenjohtajaksi Toivo.J.Karhu, sihteeriksi Kerttu Turunen ja rahastonhoitajaksi Vilho Vlasoff.

Jäsenmäärämme oli vuoden 2021 lopussa 100 henkilöä.

Osallistumalla yhdistyksemme toimintaan saat uusia ystäviä ja harrastuksia, virkistävää kerhotoimintaa, vaikutus- kanavan omiin eläke-etuihisi, Eläkkeensaaja lehden seitsemännumeroa vuodessa, lomakotien palvelut edulliseen jäsenhintaan, retkiä ja teatterikäyntejä sekä tietoa oman asuinpaikkakuntasi kunnan palveluista.

SENIORILOMAT matkanjärjestän palvelut ovat myös käytössäsi.

Ota rohkeasti vaan yhteyttä yhdistykseemme, niin saat lisätietoa yhdistyksen toiminnasta. Yhdistyksen yhteystiedot löydät Yhteystiedot osiosta.

Kontiolahden kunnan entinen hallintojohtaja Sakari Kela vieraili syksyllä 2019 kertomassa edunvalvonnasta.

Toiminta 2022

Hyvällä mielellä läpi elämän – Uusi vuosikymmen.

Iloa ja yhteisöllisyyttä elämään

Hyvää alkanutta vuotta Sinulle Kontiolahden Eläkkeensaajat ry:n jäsen.

Nyt alkava vuosi on yhdistyksemme 47. vuosi.  Alkuvuodesta 2020 maailmalta levinneen koronapandemian takia monet toiminnoistamme ovat keskeytyneet

toistuvasti. On tavoitteena ja toivomuksena, että nyt alkavan vuoden aikana

pystymme normalisoimaan toimintaamme.

Kiitos kaikille v. 2021 tarjoamiimme toimintoihin osallistuneille.

Jäsenmaksu

Saitte  kirjeessä jäsentiedotteen kanssa pankkimaksukuitin vuoden 2022 jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenmaksun hallitus on päättänyt säilyttää ennallaan 15 eurossa, korotusta toki harkittiin, mutta Korona ystävämme on jälleen asialla ja koska emme voi vielä tässä vaiheessa toimintaamme laajamittaisesti käynnistää on entinen jäsenmaksu aivan oikein.

Yhdistyksemme piti järjestäytymiskokouksensa 26.1. ja teki seuraavia valintoja:

Varapuheenjohtajaksi valittiin Keijo Rauhala, sihteeriksi Sulo Kettunen, talouden-

hoitajaksi Kauko Riikonen, jäsenasioiden hoitajat Kauko ja Aila Riikonen, matka/

retkivastaava: Aila Riikonen ja hänelle varahenkilö Eira Vänttinen Liinakari, tiedottaja (sisäiset asiat) Kauko Riikonen lehdet ja media Eira Vänttinen-Liinakari.

Kerhoasioita mm. kahvitusta varten perustetaan vastuuhenkilörinki, jonka toiminnasta ja valittavat henkilöt päätetään myöhemmin.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Eira Vänttinen-Liinakari.

Tapaamisiin kevään ja kesän aikana.