Kontiosouvarit

Lauluryhmä Kontiosouvarit


Kun Suomella on lasissa sata vuotta, on Kontiosouvareilla kertynyt laulun historiaa 20 vuotta. Silloinen puheenjohtaja Mikko Kotkajuuri esitti ajatuksen yhdistyksen omasta lauluryhmästä. Kontiosouvareiden aloitussävelet kajahtivat Vilho Ilvosen säestyksellä 4.2.1997. Esiintymisiä tehdään edelleen ympäri vuoden palvelutaloissa, EKL-tilaisuuksissa, kunnan tapahtumissa, muistotilaisuuksissa ja Joensuun kulttuuritorilla. Kontiolahden Eläkkeensaajat tarjoaa Kontiosouvareille tukevan toimintataustan.

Nykyisessä kokoonpanossa on enää yksi perustajajäsentä mukana, Raimo Peiponen . Hänen lisäkseen ryhmässä laulavat Lauri Oksman, Tenho Kuronen, Reijo Kuvaja, Mikko Sorsa ja Erkki Leppänen sekä Erkki Gröhn. Ryhmää on vuosien varrella säestänyt Vilho Ilvonen, Väinö Saukkonen, Viktor Poutanen, Tanja Pennanen ja Kari Kuronen. Nyt ”virassa” toimivana säestäjänä taitavasti hanuria käsitellee Arto Tarkkonen

Kontiosouvarit tulevat tarvittaessa esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Asiaa voi tiedustella musiikkivastaavalta. Alla hänen yhteystietonsa:

Tenho Kuronen, puh. 040-7474038


KONTIOSOUVARIT 20 VUOTTA

Sunnuntaina 31.3.2019 Kontiolahden Eläkkeensaajat ry:n lauluryhmä Kontiosouvarit viettivät toimintansa 20 vuotiskonserttia. Säestäjinä toimivat Arto ja Mika tarkkonen.
Konserttia kuuntelemaan saapui hieman yli sata henkilöä. Väliajalla yleisö sai nauttia leivoskahvit.


Kontiosouvarit vuosien taipaleella.

Harjoitellen
Vieläkin harjoitellen
Harjoittelu jatkuu
Kerran vielä pojat
Lehmo 9.11.2011
Lehmo 9.11.2011
18.5.2011 Kerhon päättäjäiset
Äitienpäiväkonsertti
Äitienpäiväkonsertti-2
Kaikki keskittyivät kuuntelulle
Kuuntelu jatkuu...
Välillä toki kahvit maistuivat
...ja edelleen
SKPL Itäisen alue ry:n 10 vuotisjuhlaesiintyminen
Rantakalatapahtuma
Hengitysyhdistyksen joulujuhla
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Souvarit Höytiäisen Helmessä 2023